Viv’s Vitale Keuken

81AF1B6D-8364-4B49-9CFC-268F77564D00.jpeg
81AF1B6D-8364-4B49-9CFC-268F77564D00.jpeg
sale

Viv’s Vitale Keuken

19.99 24.99

Evenwicht in je dagelijks leven brengen moeilijk? 
Maak het jezelf dan gemakkelijk met een goede basis: je voeding. Gewoon eenvoudig, gezond en in een handomdraai op tafel.
Laat dit boek een leidraad zijn om je voedingspatroon weer helemaal terug in balans te brengen. Niet door calorieën te tellen of alles wat lekker is te laten, maar door je gezond verstand te gebruiken en zélf te ontdekken wat je lichaam goed doet. Met acht simpele basisprincipes brengt Viviane Van Dyck je terug naar een evenwichtig voedingspatroon dat je volop energie geeft. De eerste stap naar een gezonder, vitaler en energieker leven!

Quantity:
Add To Cart

Voor haar eerste kookboek werkte de auteur samen met voedingsadviseur Rik Vermuyten. Het boek toont hoe evenwichtig eten leidt tot een evenwichtig leven door het voedingspatroon in balans te brengen. In een inleidend deel worden de filosofie en de basisprincipes beknopt uitgelegd: 'eet volwaardig', 'eet lokaal en van het seizoen', 'gebruik je gezond verstand', 'kies bio', 'eet vooral plantaardig', 'kook', 'varieer' en 'relax!'. Verder krijgen we een lijst met productinformatie en alternatieven. Handig is dat veel producten zijn afgebeeld op foto's. Daarna volgen zeven hoofdstukken met recepten. Eerst zijn er enkele snelle recepten en 'krachtvoer'. Daarna volgen recepten met volle granen, kwaliteitsvlees, vis en schaaldieren, en zeewier en vis. Ten slotte krijgen we enkele vocht- en vetafdrijvende recepten en desserts zonder geraffineerde suiker. Achteraan volgt een receptenindex. Alle recepten zijn lekker en haalbaar, ook voor mensen met minder kookervaring. Luchtige lay-out, geillustreerd met tal van foto's. Vierkant formaat; zeer kleine, donkergrijze, schreefloze letter.

Redactie Vlabin-VBC