zaterdag 28 maart 2020
Het Natuurhuis Merksem
10-6.30u

Studiedag
DE GEZONDHEID VAN DE VROUW
Hoewel de gemiddelde gezondheid van de vrouw nog wat beter scoort dan die van de man, wordt die ‘voorsprong’ helaas stilaan ingehaald. Wat is er typisch vrouwelijk aan het vrouwelijk lichaam? <met welke energiestromen komen vrouwelijke functies, organen en kwaliteiten tot stand? Waardoor geraakt die stroom in de problemen, te zwak of geblokkeerd? Wat zijn de gevolgen voor de menstruatie, de menopauze en de gezondheid van vrouwelijke organen? Wat in onze levenswijze verstoort de vrouwelijke kwaliteiten? Wat zijn de inwendige maar ook de uiterlijke invloeden? Hoe krijgen we die vrouwelijke kwaliteiten weer in evenwicht en gezond?

HOE ZIET EEN STUDIEDAG ERUIT?

In de voormiddag is er een demonstratiekookles door Viviane Van Dyck, in de namiddag een lezing door Rik Vermuyten. Je krijgt een heleboel medicinale kennis en praktische tips en tricks. De recepten maar ook de medicinale huis-tuin- en keukenmiddeltjes, kompressen en drankjes krijg je op papier mee naar huis.

PRAKTISCHE INFORMATIE

locatie: Het Natuurhuis Merksem - Eethuisstraat 130-140 - Schoten

tijd: we beginnen om 10u en ronden af om 16.30u

inschrijven: via mail naar info@vivianevandyck.com

prijs: 130€ maaltijd, receptenbundel, lezing, thee inbegrepen

parkeren: gelieve niet in de parking van Het Natuurhuis te parkeren maar op de gratis parkeergelegenheden in de omliggende straten

Dat ons lichaam en onze geest, onze buitenkant en onze binnenkant, onze voeding en onze gezondheid niet van elkaar gescheiden zijn, is een visie die in de Natuurlijke Geneeskunst goed bewaard is gebleven. Deze visie levert waardevolle inzichten op die ook in onze moderne tijden nog steeds nuttig kunnen zijn.