zaterdag 8 februari 2020
Het Natuurhuis Merksem
10-16.30u

STUDIEDAG
DETOX. JA OF NEE?
We leven in een bijzonder vervuilde maatschappij, wat is er nu nog echt zuiver en natuurlijk? Alles waar we ons mee voeden en ons lichaam onderhouden en opbouwen is enigszins gecontamineerd. Daarom ontstaan als vanzelf allerlei detox/zuiveringskuren om ons van binnen terug wat properder te maken. Zijn ze nodig en hoe werken ze? Hou je rekening met je leef- en eetgewoontes van de voorbije periodes en hoe pak je dat dan aan? Pas je een detoxkuur aan aan je gestel? Wat zijn de beste momenten of seizoenen om dat te doe? Hou je het beperkt tot enkel je lichaam? We onderzoeken verschillende methodes en praktische tips.

HOE ZIET EEN STUDIEDAG ERUIT?

In de voormiddag is er een demonstratiekookles door Viviane Van Dyck, in de namiddag een lezing door Rik Vermuyten. Je krijgt een heleboel medicinale kennis en praktische tips en tricks. De recepten maar ook de medicinale huis-tuin- en keukenmiddeltjes, kompressen en drankjes krijg je op papier mee naar huis.

PRAKTISCHE INFORMATIE

locatie: Het Natuurhuis Merksem - Eethuisstraat 130-140 - Schoten

tijd: we beginnen om 10u en ronden af om 16.30u

inschrijven: via mail naar info@vivianevandyck.com

prijs: 130€ maaltijd, receptenbundel, lezing, thee inbegrepen

parkeren: gelieve niet in de parking van Het Natuurhuis te parkeren maar op de gratis parkeergelegenheden in de omliggende straten

Dat ons lichaam en onze geest, onze buitenkant en onze binnenkant, onze voeding en onze gezondheid niet van elkaar gescheiden zijn, is een visie die in de Natuurlijke Geneeskunst goed bewaard is gebleven. Deze visie levert waardevolle inzichten op die ook in onze moderne tijden nog steeds nuttig kunnen zijn.